• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

CB, vrouw – 57kg

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in ervaringen

Ik zag in de informatie mail dat je je ervaringen kon delen, dus toen dacht ik waarom niet. Het is voor mij de eerste keer dat ik ergens een stukje voor schrijf, dus ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

Ik ben vorig jaar februari begonnen met een start gewicht van 121 kilo. Omdat mijn vriend en ik graag onze kinderwens in vervulling wilde brengen wilde ik eerst de nodige kilo’s afvallen omdat een gezond lichaam me mimers beter lijkt tijdens een zwangerschap. Ik wilde natuurlijk voor later het goede voorbeeld zijn en overal mee kunnen en niet “achter” blijven omdat het niet ging omdat mijn gewicht in de weg zat. Voor het proteïne eiwitdieet had ik al ontelbare dingen geprobeerd en waren allemaal uitgelopen op niks.

Des al niet te min ging ik vol goede moed aan de slag en bestelde een starterpakket. Bijgaand met een leuk motiverend kaartje om je succes te wensen. Dit eiwitdieet beviel me echt super gewoon kauwen op eten, wat een fijn gevoel na de tal van pogingen die had gedaan met shake’s. Na een week meteen al een super resultaat op de weegschaal! Pff wat een opluchting zou er dan misschien toch iets zijn wat helpt? De eerste week vond ik vrij lastig omdat ik toch gewent was meer te eten, maar door dat (bijna) alles lekker was in mijn ogen bleef ik het goed vol houden. Zeker toen de kilo’s eraf vlogen. Nu ben ik ruim een jaar laten en weeg ik 64 kilo. Nooit gedacht dat dit ooit weer mijn gewicht zou kunnen zijn. Mijn grootste doel was onder de 100, en of dat gelukt is!

De laatste 4 kilo’s zijn nu nog aan de beurt en dan ben ik 100% tevreden.

Een ding is zeker het proteïne – eiwitdieet heeft mijn leven veranderd, en het honderd maal beter gemaakt

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »