• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Dave, 34 jaar

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in ervaringen

Echt een aanrader dus als je snel én goedkoop wil afvallen!

2 jaar geleden ben ik begonnen aan een eiwitdieet onder begeleiding van een voedingsconsulente, met groot succes. Ik verloor maar liefst 22 kg op een 4-tal maanden tijd. Tijdens dit dieet kocht ik steeds de producten aan bij de firma die me ook begeleidde bij de weging.

Toen ik op internet op zoek ging naar deze producten, kwam ik al snel bij goedkoopsteproteïnedieet.be uit en merkte ik dat het prijsverschil op net dezelfde producten enorm was.Bestellen op deze site gaat supervlot, en de levering gebeurt steeds snel en correct. De service is ook prima: je krijgt steeds erg snel een antwoord op je vragen, en trouwe klanten worden regelmatig beloond met gratis stalen vitamines en mineralen, recepten,… Ook krijg je steeds een persoonlijke, handgeschreven boodschap bij je bestelling waarin wordt gevraagd hoe het dieet gaat.

Sinds een kleine 2 maand ben ik terug begonnen met het dieet, nadat ik opnieuw bijna 10 kg was aangekomen. Nu zijn er alweer 6 kg af, allemaal dankzij de producten van goedkoopsteproteïnedieet

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »