• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Eva, tevreden nieuwe klant!

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in ervaringen

Jeeeee! Eerste 5 dagen van de tweede week gehad. Ik ben helemaal happy!

Net begonnen – Bevalt goed!

Eerste week
Sinds eind 2014 ben ik wat kilootjes aangekomen, doordat ik een vaste baan kreeg. Overdag sportte ik normaal gesproken, maar doordat ik nu voltijd werkte, merkte ik dat ik ’s avonds de kracht/energie niet meer had om me nog in te spannen.

Ik ben vorige week begonnen met het proteinedieet doordat ik die kilo’s er weer af wil. De proteine producten bevallen me zeer goed, de meeste althans! Ik kan de chocolade drank, bananen shake, havermout appel-kaneel, couscous, chocolademousse en alle snacks helemaal aanbevelen! Dit zijn mijn favorieten tot nu toe.
Naast dat de producten goed smaken, heb ik ook geen hongerig gevoel durende de dag. Bij het avondeten neem ik ook een flinke portie groente (tomaten, courgette, champignons). Ik ben nu, in de eerste week, al 2.8 kilo kwijt! Dat gaat lekker snel! Ik heb gelijk een tweede ronde besteld via de site voor nog 1 week, aangezien ik zeer tevreden ben.

Tweede week
Alle lekkere spullen van de eerste week heb ik voor de tweede week ook weer besteld en ik heb een aantal nieuwe producten erbij besteld. Tweede week…hopelijk verloopt het weer zo makkelijk en goed. Na de eerste twee dagen ben ik alweer 0.8 kilo slanker, dus dat is een goed begin! Ik merk aan mezelf, dat naast ik geen honger heb, ik ook geen behoefte heb aan snacken. Dit komt doordat deze producten goed vullen en een aantal producten echte lekkere snacks zijn (chocolade repen, chocolade wafels, chocolade mousse). In het weekend gun ik mezelf altijd wat meer (snoep, chips, chocolade), maar doordat dat nu niet kan, zorg ik ervoor dat ik in de weekenden de allerlekkerste producten neem. Zelfs dan heb ik geen moeite om naar ander voedsel te grijpen.

3 dagen later (ik weeg mezelf niet elke dag, door vocht vast houden kun je de ene dag niet afvallen, wat kan demotiveren) ben ik nog eens ruim 1 kilo kwijt!

Kortom: een tevreden klant!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »