• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Goanita, 23 kilo afgevallen!

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in ervaringen

Ik ben begonnen met het koolhydratenarm en vetvrij dieet om af te vallen.

Eerst via een andere site maar gelukkig ontdekte ik al snel de goedkoopste.nl. Het scheelt echt veel geld en de producten zijn hetzelfde als bij de andere verkopers.

Gelukkig kan je ook gewoon 1 zakje kopen om de smaak eerst uit te proberen, het is zo ideaal. Ook de recepten zijn top, fijn om zo eens wat andere ideeën op te doen.

Het contact met de site eigenaar is tevens toppie, je krijgt snel antwoord en wat zo leuk is je krijgt altijd een persoonlijke notitie bij de bestelling. Nu vroeg D mij dus of het afvallen goed ging en of ik iets wilde schrijven voor de blog en natuurlijk wil ik dat want ik ben een tevreden klant.

Op dit moment ben ik 23 kilo afgevallen en ben ongeveer half februari begonnen, het gaat niet razend hard maar met een kilo in de week ben ik zeer tevreden. Tevens ben ik tussendoor 2 weken op vakantie geweest en heb normaal gegeten in het hotel. Het is goed vol te houden en zeer zeker geen straf, moet je kijken wat je al niet mag eten, wel beperkt natuurlijk want je bent aan de lijn maar een koekje zo af en toe is toch geweldig.

En weet je wat de grootste winst is, je energie komt weer terug direct al in de eerste week als je geen koolhydraten meer eet, dat is echt een geschenk.

Ik kan van harte dit dieet en dit verkooppunt aanbevelen, mensen gewoon doen wil je afvallen en weer blij worden.

Heel veel succes!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »