• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

H. -25 kilo afgevallen!

  • Geplaatst op

Tijdens de zomervakantie van 2014 besloten mijn dochter en ik een proteïnedieet te beginnen. Vooral ikzelf had dan al een leven van diëten achter de rug. Net zoals vele lotgenoten heb ik alle mogelijke nieuwe methodes uitgeprobeerd in de hoop niet alleen een aantal kilo’s te verliezen, maar die er ook permanent af te houden. Jojoën was me dus verre van vreemd en het was dan ook met de nodige kritische houding dat we de maandag na onze vakantie bij de apotheek binnen stapten met de vraag om hulp.

Een uur later hadden we een grote kartonnen doos mee, helemaal gevuld met proteïneproducten. We waren al meteen heel wat lichter, maar dan wel in onze portemonnee. Al heel snel hadden we ook op de weegschaal resultaat, maar het bleek heel wat moeilijker te zijn dan verwacht. De producten zelf vonden we immers helemaal niet zo lekker en het gemis naar ‘echt’ eten werd met de dag groter.

Dat alles veranderde toen ik van een collega hoorde over www.goedkoopsteproteïnedieet.be Hij gaf ons een aantal tips: ‘probeer het ijs eens’, ‘het brood is ook lekker’… Een dag later hadden we onze eerste bestelling al in huis en een nieuwe wereld ging open: dit waren best wel lekkere dingen! Snel hadden we een aantal favorieten: de rode vruchten reep als heerlijk tussendoortje (wel maar een halve reep in de beginfase), de caramel crunch, de kokosreep, … Eigenlijk, wanneer we er nu op terugkijken, vonden we alles wat we probeerden lekker. Het werd ook gemakkelijker om dit proteïne – eiwitdieet vol te houden, zeker vanaf het moment dat we ook een vaste routine kregen. ’s Morgens een cappuccino, rond tienen één of andere lekkere reep, ’s middags een omeletje of wat couscous of een boterham, in de namiddag weer een reepje of een pannenkoek, ’s avonds spaghetti of soep of chili con carne of iets anders lekker warm en rond een uur of acht nog een paar koekjes. We hebben heel wat producten uitgeprobeerd, maar moeten toegeven dat we toch wel gewoontedieren zijn en dus heel vaak teruggrepen naar hetzelfde… omdat het gewoonweg ook lekker was. Een wijze tip: altijd de nodige groenten eten bij de zogenaamde ‘hoofdmaaltijden’: niet alleen krijg je hier een lekker gevuld gevoel door, maar het is ook gezonder! Ook best wel erg belangrijk: voldoende (water) drinken!

Nu zijn we al eventjes in de laatste fase, de stabilisatie en het moet gezegd: het lijkt te lukken! Elke ochtend en middag blijf ik een proteïnemaaltijd eten, behalve in het weekend. Dan is het enkel de cappuccino ’s morgens en eten we voor de rest lekker (maar heel wat minder dan vroeger) mee met het gezin. Het resultaat mag er trouwens best wel zijn: ik ben op 5 maanden tijd 25 kilo kwijt geraakt. En nu, bijna vijf maanden verder, ben ik die nog altijd kwijt.

Ik durf te zeggen dat het zonder jullie niet was gelukt. Enerzijds was er het financiële kostenplaatje dat echt wel amper haalbaar bleek. Vanaf het moment dat we bij jullie bestelden, betaalden we nog ongeveer de helft van wat we anders in de apotheek kwijt waren en dat was wèl best te doen. Anderzijds was er ook de smaak: er zitten zovele lekkere dingen bij het assortiment dat je echt wel het idee hebt als ‘volwaardige’ mens door het leven te gaan, wat bij de apotheek-producten niet echt lukte. Trouwens: ook wanneer we hier al eens een feestje hadden, kon dat zonder problemen want er zitten ook bv. hele lekkere soja-bolletjes tussen, die je onopvallend tussen de andere aperitiefhapjes kan zetten.

Voorts waren er ook nog de recepten die we van jullie kregen en ons leerden experimenteren in de keuken. De rest van het gezin at zelfs gewoon lekker mee!

Tot slot hebben we ook steun gehad aan de ondersteunende boodschappen die altijd met de bestelling werden meegestuurd.

En dus kunnen we niet anders dan dankbaar zijn dat we deze website hebben ontdekt en dat we met jullie producten zo ver zijn geraakt. We blijven nog lang en met veel plezier klant bij jullie!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »