• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Isabelle – 8 Kg

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in ervaringen

Een tijdje geleden wou ik me terug wat kleding van vorige winter dragen, dus vol enthousiasme trok ik de kleerkast open en begon uit te spitten wat leuks ik nog allemaal hangen had.

Toen trok dat enthousiasme eerder weg naar een kleine teleurstelling, een bloesje zat te strak aan de buik…de jurk te strak aan de heupen, de broek spande meer dan ooit tevoren…Geen probleem denk je dan, we gaan even wat nieuws kopen, tot je in de winkel staat…in niets voel je je nog goed, zo mooi op de hanger zo lelijk als je het draagt.

Toen nam ik vastbesloten de beslissing om een proteinedieet te starten , na wat zoeken vond ik het proteinedieet en dit leek me wel wat. Ik maakte zo snel mogelijk een afspraak bij de diëtiste om dit te bespreken en mocht gelijk starten. Daar kreeg ik toen een startbox mee van het merk waarmee ze samenwerkt met allerlei zakjes, om uit te zoeken welke je het liefste eet. Dit alles was best een dure zaak en ik besloot rond te zoeken op internet voor een alternatief, goede kwaliteit maar aan betere prijs en kwam zo op de site van het goedkoopste proteine dieet terecht.

Omdat ik niet goed wist of het zou meevallen de eerste keer bestelde ik maar enkele dingen om ook een keertje te proeven en zeker te zijn. Dit viel reuze mee, bij vragen krijg je snel antwoord via mail, de levering gaat best snel, je kan aankopen per zakje en zelf je aantallen kiezen en niet onbelangrijk, het zijn goede producten, ze lijken mij zelfs dezelfde als de merkproducten maar aan een eerlijke prijs. Alles zit netjes ingepakt in een pakket met een motiverend handgeschreven kaartje bij, wat elke keer weer een boost geeft om vol te houden. Ondertussen zit ik al aan mijn 3e bestelling, ben ongeveer een 6-tal weken bezig en een 8kilo kwijt. Niet slecht lijkt me zo, opgeven is nog niet in zicht. Als je de producten juist gebruikt en de regeltjes volgt kan iedereen makkelijk gewicht verliezen. Op de website kan je alle info terug vinden, uitleg over de werking van het dieet, alle fases en hoe je de zakjes kan bereiden. Niet twijfelen, starten maar!!

Vriendelijke groetjes van een klantje dat Super tevreden is met de goede producten en goede service.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »