• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Jeannette - 23 kg afgevallen

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in ervaringen

Nu precies een jaar geleden ben ik begonnen met koolhydraatarm te eten, dit omdat ik al vele pogingen heb gedaan om af te vallen en na gemiddeld 5 kg minder stond ik weer stil. Dan verlies je de moed en denk je dat het toch niet gaat lukken.

Totdat het te gek werd. Deze manier van eten werd me aangeraden o.a. op de sportschool. Ik kwam op jullie site terecht en heb verschillende producten besteld. De snelle service is fantastisch. De producten zijn heerlijk vooral de bananenpudding/shake, de chocoladecaramelrepen en de wafels. Zo heb je niet het idee dat je op dieet bent. De recepten die je er bij krijgt zijn niet moeilijk te maken en je hebt er zeker genoeg aan. Ook het koekje bij de koffie mis je op deze manier niet.

Wat ik vooral een dikke plus vind is dat de producten echt niet duur zijn. Ik ben in 5 maanden tijd 23 kilo afgevallen en voel me super. Het is ook heel goed te combineren met je gezin. Zelf laat ik dan een aardappel weg of ik neem de koolhydraatarme rijst of pasta, wat ook erg lekker is. Op dit moment ben ik na een vakantie van drie weken 2 kilo aangekomen (nergens op gelet met eten en drinken). Ik pak het gewoon weer op en eigenlijk ga ik voor nog een keer 5 kilo.

Deze producten zijn voor iedereen aan te raden die graag wat kilo’s kwijt willen.

Groetjes Jannette

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »