• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Jeffrey, 8kg in 2 weken

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in ervaringen

Net als alle andere heb ook ik een knop omgezet en ben begonnen met een afvalrace. In 2010 heb ik al eens dit dieet gevolgd met succes (40kg afgevallen). Vandaar dat mijn keuze niet heel moeilijk was om dit weer te gaan volgen. Na dit dieet heb ik het tot begin dit jaar eigenlijk altijd mij gewicht behouden, door privé omstandigheden zijn er weer wat kilootjes aangekomen. Deze kilootjes mogen er nu aan gaan geloven

Dinsdag 11-08-2015 ben ik van start gegaan. De eerste dagen is het even inkomen en dan bedoel ik voornamelijk het patroon. Daarna zit ik erin en gaat het me eigenlijk vrij gemakkelijk af. Vandaag (2 weken later) ben ik toch al ruim 9kg kwijt. Ik wil uiteindelijk 25kg afvallen. Ik ben er nog niet maar weet dat het lukken gaat.

Zelf vind ik het erg fijn te weten waar mijn eindstreep is en wekelijk op de weegschaal te staan. Gekozen heb ik om dit bij te houden in een Excel documentje wat erg motiverend werkt als je ziet wat eraf gaat.

Voor mijn proteïnedieet – eiwitdieet spullen kom ik graag op deze site. De prijzen zijn het laagst, de levering altijd op tijd en het persoonlijke briefje van Daan is altijd leuk om te lezen.

Voor iedereen die twijfelt of dit iets voor hem of haar is, ik kan het zeker aanbevelen.

Succes aan alle mede afvallers! Groetjes Jeffrey.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »