• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Karin - 9 kilo afgevallen in 2 maanden

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in ervaringen

Het is gelukt, in twee maanden tijd ben ik 9 kilo afgevallen met de producten van www.goedkoopsteproteinedieet.nl .

Twee maanden geleden had ik er genoeg van. Hoewel het nog koud was, wist ik dat de zomer eraan kwam en van mijn bikini kon ik alleen maar dromen. Toen vond ik de website van goedkoopsteproteinedieet, met een hele duidelijke instructie hoe het eiwitdieet te volgen. Mijn bestelling ontving ik de volgende dag, en ik ben de volgende dag meteen begonnen. De eerste paar dagen waren zwaar, vooral omdat ik in mijn hoofd de hele tijd met eten bezig was. Ik leefde echt van maaltijd naar maaltijd. Na een paar dagen werd dit minder. Op de weegschaal zag ik al snel resultaat, en ik voelde me fit en energiek.

Nu, twee maanden later, heb ik mijn streefgewicht bereikt, en weer een normaal voedingspatroon opgebouwd.

Op 14 augustus vertrek ik voor 8 dagen naar Turkije, ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld in mijn bikini!’

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »