• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Kurt - 8 kg afgevallen in 2 weken

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in ervaringen

De smaken, de keuzes en variatie en dan nog snel geleverd, SUPER!

Ben nu 2 weken bezig en ben al 8 kilo kwijt en voel ook geen honger maar veel meer energie, aan alle mensen die dit overwegen, doen want eten moet iedereen maar hier win je er nog eens bij ook. Om nog verder te gaan, ik kwam op een gegeven moment dat ik liever in mijn luie zetel zat dan met mijn vrouw en kinderen iets te doen, ik had voor weinig nog zin en mijn vrouw maakte mij er attent op. Mede omdat zij ook al dit eiwitdieet heeft gedaan en door de resultaten die ik bij haar zag was dit een keerpunt en wou ik me terug herpakken om er terug te staan voor mijn gezin.

In het begin is het natuurlijk wennen aan het ANDERS eten maar al snel zie en voel je al verandering bij jezelf dus zet ik nu door tot ik mijn doel heb bereikt en vertel het ook tegen vele andere mensen om dit ook te doen enkel en alleen al voor hen zelf terug goed te voelen in hun vel.

Groetjes Kurt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »