• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Peter, 5 weken -13kilo

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in ervaringen

Mijn naam is Peter, ik ben afgelopen week 45 jaar geworden, al een jaar of 20 heb ik moeite om mijn gewicht in toom te houden.

De kantoorbaan die ik vervul helpt ook al niet bij het op gewicht blijven. Na bijna alle diëten die er bestaan geprobeerd te hebben kwam ik 4 jaar geleden uit bij het eiwitdieet.

In een paar maanden tijd was ik 25 kilo kwijt, alleen ging ik 3 weken op vakantie en stopte zonder af te bouwen met mijn dieet, hierdoor kwam ik weer aardig wat aan, en na het stoppen met roken kwam de rest er weer bij.

Sinds 5 weken ben ik nu weer begonnen met het eiwitdieet, maar dit keer van deze website.

In vergelijk met mijn oude, ongeveer 3x duurdere dieet werkt dit net zo goed, maar de smaak van de producten is veel beter.

Ik weet van de vorige keer nog hoe het moet dus ik heb de wekelijkse consulten niet nodig, en wegen kan ik mij ook op mijn eigen weegschaal. Het fijne van deze site is dat je per zakje kunt bestellen en niet direct aan 5 zakjes vastzit. Als je dan iets niet lekker vind dan hoef je het ook niet meer te nemen.

Er is voldoende keuze, vaak goede aanbiedingen, de kwalitiet is gelijk aan mijn dure eiwitdieet.

Op dit moment ben ik pas 5 weken bezig, maar wel al 13 kilo afgevallen, vooral de eerste 2 weken ging het erg hard, maar ik val nu stabiel tussen de 1,3 en 1,8 kilo in de week af.

Ik weeg mijzelf ook nu maar 1 keer in de week en het motiveert om elke week weer lagere cijfers te zien.

Ik bestel altijd op vrijdagmiddag, meestal zijn er op dinsdag en vrijdag aanbiedingen, dus die kan ik dan mooi meenemen, ik bestel voor 14 dagen, 6 producten per dag, zo heb ik dan geen verzendkosten en krijg de doos met producten op zaterdag al binnen.

Dan maak ik voor elke dag een stapeltje en doe deze bij elkaar in een ziplock zakje (van ikea) en ik doe er dan de supplementen voor die dag bij zodat ik ze niet kan vergeten.

Zo hoef ik ’s morgens niet eerst te zoeken wat ik zal eten, en is het makkelijk om de rest mee te nemen naar mijn werk. Dit maakt voor mij het eiwitdieet best comfortabel om te doen, geen gedoe, geen honger.Met de nootjes en chipjes kan ik ook best eens lekker op de bank hangen en met mijn vrouw een leuke film kijken zonder direct op een stengel bleekselderij te moeten kauwen.

Voorlopig blijf ik nog wel even klant, ik wil in totaal 40 kilo kwijt en wil dat graag in April gehaald hebben en dan ben ik voor het eerst in 20 jaar eindelijk weer op gewicht.

Nog even mijn favorieten: Aardappelpuree, voor de hollandse prak. Chili Con carne met wat extra groente er door, rijstpudding, en alle nootjes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »