• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden
Ervaringen Eiwitdieet - Proteïnedieet | Persoonlijke success verhalen

Annette - 20 kilo afgevallen

Als 60 jarige heb ik al een heel eiwitdieet verleden achter me. Vanaf de geboorte van mijn eerste kind, 1976, waarbij ik in de zwangerschap ruim 20 kilo aangekomen was, begon de strijd. Ik denk dat ik vrijwel alle diëten ken en gedaan heb. Met meer of minder resultaat.

Goanita, 23 kilo afgevallen!

Ik ben begonnen met het koolhydratenarm en vetvrij dieet om af te vallen.

Eerst via een andere site maar gelukkig ontdekte ik al snel de goedkoopste.nl. Het scheelt echt veel geld en de producten zijn hetzelfde als bij de andere verkopers.

Gelukkig kan je ook gewoon 1 zakje kopen om de smaak eerst uit te proberen, het is zo ideaal. Ook de recepten zijn top, fijn om zo eens wat andere ideeën op te doen.

Peter, 5 weken -13kilo

Mijn naam is Peter, ik ben afgelopen week 45 jaar geworden, al een jaar of 20 heb ik moeite om mijn gewicht in toom te houden.

De kantoorbaan die ik vervul helpt ook al niet bij het op gewicht blijven. Na bijna alle diëten die er bestaan geprobeerd te hebben kwam ik 4 jaar geleden uit bij het eiwitdieet.

In een paar maanden tijd was ik 25 kilo kwijt, alleen ging ik 3 weken op vakantie en stopte zonder af te bouwen met mijn dieet, hierdoor kwam ik weer aardig wat aan, en na het stoppen met roken kwam de rest er weer bij.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »