• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Tonia – 15 kilo in 15 weken!

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in ervaringen

Ik heb het roer om gegooid en ben gestart met het proteïne dieet.
Natuurlijk heb ik eerst een onderzoek gedaan naar de weg die leidt tot succes in verlies van gewicht en verbeteringen naar de gezondheid.

Wist niet dat het zo eenvoudig zou gaan. Er zijn 4 fases en als je die volgt dan heb je geen honger en taal je niet naar extra’s die altijd een schuldgevoel geven. Je bepaalt zelf welke maaltijd of tussendoortje voor jou lekker is. Eet voldoende vooral vers producten sla geen maaltijd over en je verliest kilo’s. Ik ben nu 15 kilo lichter na 15 weken.

En wat nog veel belangrijker is…….. al mijn bloedwaardes zijn uit de gevarenzone. Ik zit nu in fase 3b dat betekent dat ik vers fruit neem en iets meer variatie in groente. Mijn echtgenoot doet deels mee. De warme maaltijden zijn te smaakvol om deze niet mee te genieten. Ook hij heeft er baat bij. Omdat hij diabetes type 2 heeft is het altijd oppassen wat je eet.
De tussendoortjes eet hij met smaak. Oja…. ik heb lactose intolerantie en kan niet alles eten van de producten maar heel veel wel gelukkig.

Vandaag 3 juli 2015 ben ik trots op mijzelf dat ik deze keuze volhoud.
Ik ben er nog niet maar ik blijf volhouden.
Toppertje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »