Omelet cake
- Geplaatst op
- Geplaatst in Basilicum, Basis ingrediënt omelet, Lente-ui, Oven gerechten, recepten, Spinazie, Tomaat
- 0

Benodigdheden: oven & 2 cake vormpjes
Voorbereiding: 10 minuten
Bereiding: 25 minuten
Boodschappenlijstje: 1 persoon
- 1 zakje omelet Mediterraan
product goedkoopste proteïnedieet - 2 eetlepels olijfolie
- 2 stengels lente uitje
- 100 gram verse spinazie
- 8-10 cherry tomaatjes
- paar blaadjes verse basilicum
- zout & peper
- kruidenmix ei (verstegen)
Verwarm de oven voor op 180º
Bereiding: Was de tomaatjes, verwijder zaadjes en snijd ze in 8 partjes. Bak in een koekenpan met anti aanbaklaag in de olijfolie de lente uitjes in circa 4 minuten zacht, voeg de spinazie, wat fijngesneden basilicum en de tomaatje toe. Verwijder het kookvocht uit de spinazie, laat het geheel even afkoelen. Bereid de omelet bieslook volgens de beschrijving met 120ml water. Schep hier de groenten doorheen en voeg de kruiden toe. Verdeel het mengsel over 2 cakevormpjes. Bak ze in een voorverwarmde oven op 180º in 15 minuten tot het mengsel gestold is.
Serveersuggestie: Serveer met een frisse komkommer salade of een lekker (afbak) broodje. Garneer met wat blaadjes basilicum.
Reacties
Wees de eerste om te reageren...