• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Pittige fusilli

Pittige fusilli

Voorbereiding: 15 minuten
Bereidingstijd: 25 minuten

Boodschappenlijstje: voor 1 persoon

  • 1 zakje fusilli
    Product Goedkoopste Eiwitdieet Proteïnedieet
  • 1 zakje tomatensaus
    Product Goedkoopste Eiwitdieet Proteinedieet
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/2 courgette
  • 1/2 rode ui
  • 10 cherry tomaatjes
  • 1/2 rode peper
  • verse blaadjes verse peterselie
  • vers gemalen zwarte peper
  • knoflookpoeder

Bereiding: Kook de fusilli volgens de beschrijving, in ruim water circa 6 minuten koken. Giet de pasta af. Bereid het zakje tomatensaus met 30 ml warm water en laat deze even staan. Verhit in een kleine wokpan met anti aanbaklaag olijfolie. Snijd de rode ui in hele fijne snippers, courgette in kleine blokjes. Halveer de cherrytomaatjes en snipper de rode peper fijn. Bak in circa 5-6 minuten de rode ui en de courgette op hoog vuur, regelmatig omscheppen. Voeg vervolgens de tomaatjes en de rode peper toe, laat het geheel nog circa 5 minuten onder voortdurend omscheppen zacht worden. Schep de fusilli erdoor, snufje peper en knoflookpoeder. Schep op het laatste de tomatensaus erdoor, nog 1 minuten opwarmen en direct serveren.

Serveertip: Heerlijk met een geroosterd (sesam) broodje. Snijd het broodje doormidden, bestrijk met een mengsel van olijfolie en knoflookpoeder. Rooster het broodje in circa 4-5 minuten onder de gril of in een tosti-ijzer. Maak een heerlijke frisse salade van ijsbergsla, fijngesneden komkommer, verse munt, olijfolie, citroensap en wat sla kruiden (Verstegen).

Variatietip: Voeg wat fijngesnipperde Jalepeño peper toe, voor diegene die van echt pittig houden. Ook lekker met rode en groene paprika.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »