Pasta fusilli salade
- Geplaatst op
- Geplaatst in Aubergine, Basis ingrediënt pasta, Bleekselderij, Champignons, Courgette, Italiaanse kruiden, Paprika, recepten, Tomaat
- 0

Voorbereiding 15 minuten
Bereidingstijd: 25 minuten
Boodschappenlijstje: 2 personen of 2 dagen
- 2 pakjes fusilli
- 2 stengels bleekselderij
- ½ rode paprika
- ½ courgette
- 1 groene paprika
- ½ bakje gesneden champignons
- ½ aubergine
- 2 tomaten
- 2 eetlepels olijfolie
- zout en peper
- knoflookpoeder
- 1½ el gedroogde Italiaanse kruiden
Alle groenten in kleine stukjes snijden; tomaten apart houden. De groenten wokken en op smaak brengen met zout en peper, knoflookpoeder en Italiaanse kruiden. Deze nu nog 5-7 minuten roerbakken op hoog vuur en dan pas de tomaten toevoegen en nog 1 minuut mee roerbakken.
Intussen de fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing kooktijd 1 minuut verkorten (al dente), afgieten en afspoelen met warm water. Fusilli bij de groenten doen en nog 1 minuut mee roerbakken.
Reacties
Wees de eerste om te reageren...