• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Zeeduivelfilet met een sausje van kervel en zurkel

Zeeduivelfilet met een sausje van kervel en zurkel

Voorbereiding: 20 minuten
Bereiding: 35 minuten

Fase 2, strenge fase

Boodschappenlijstje: 1 persoon

  • 1 zakje aardappelpuree
    product goedkoopste proteïnedieet
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 zeeduivelfilet (circa 150g)
  • Peper en Zout
  • 4-5 cherrytomaatjes
  • Rucola sla

voor de saus:

  • 50 gram zurkel
  • 50 gram kervel
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ei
  • 3 eetlepels vetarme (gevolgte) bouillon
  • 1 eetlepel mosterd
  • Peper en Zout

Verwarm de oven voor op 160 graden
Bestrijk de cherrytomaatjes met wat olijfolie en peper en zout. Leg ze in het midden van de oven en laat ze in 20 minuten zacht worden.

Bereiding: Verwarm de olijfolie in een pan met anti aanbaklaag. Kruid de zeeduivelfilte met peper en zout en bak de filet in 5 minuten aan beide zijden. Maak de saus. Was de zurkelblaadjes en blancheer ze 1 minuut. Kook het ei gedrurende 3 minuten tot het een achtgekookt is en houd het warm. Men het ei met de zurkel en de kervel. Pureer de saus, met de bouillon, mosterd en de olie. Naar smaak peper en zout toevoegen.

Serveer de vis op een bedje van met aardappelpuree, verdeel hier de tomaatjes over en leg de vis in het midden van het bord. Verdeel met een lepel de saus in een halve circel op het bord. Garneer met een hanje rucola sla.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »