• Dé GOEDKOOPSTE in Nederland & België
  • Veilig betalen
  • Op een werkdag vóór 15:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Proteine Drank

Proteine Dranken, bijvoorbeeld een proteïnerijke smoothie of een eiwitrijke shake. Kies eens sap in frisse fruitsmaken of als romige shakes.
Lees meer

Proteïne Drank

Heb je een actief leven? Een baan met veel lichamelijke arbeid of doe je vaak aan krachttraining? Of wil je graag wat hulp bij het verliezen van gewicht? Dan is het goed en gezond om voldoende eiwitten binnen te krijgen die bijdragen aan een evenwichtig en proteïnerijk dieet. Een eenvoudige en snelle manier om voldoende eiwitten binnen te krijgen is door middel van eiwit drankjes, ook wel proteïne drank genoemd.

Soorten proteïne drank

Gelukkig zijn eiwitrijke drankjes verre van saai! Proteïne dranken zijn er in heel veel verschillende soorten verkrijgbaar. Kies voor verfrissende smoothies of vruchtendrankjes of voor een lekkere volle shake. Proteïne drank is het ideale product voor ieder moment van de dag. Neem een eiwitrijk drankje als ontbijt, tussendoor of als aanvulling op je lunch. Verkrijgbaar in vele lekkere smaken waaronder banaan, aardbei, vanille, chocolade of cappuccino. Alle eiwitdrankjes zijn hoog in eiwitten, laag in koolhydraten en vet én dragen ook nog eens bij aan je dagelijkse vochtinname.

Eiwitrijke drankjes voor herstel en opbouw

Iedereen heeft eiwitten nodig. Elke cel in je lichaam bevat eiwit. Zo hebben je spieren, maar ook je organen, zenuwstelsel en bloed, eiwitten nodig om goed te blijven functioneren. Wanneer je weinig aan lichaamsbeweging doet krijg je vaak al voldoende eiwitten uit je dagelijkse voeding. Maar zou je dieet wat gevarieerder mogen of wil je je lijf een handje helpen na een flinke lichamelijke workout? Kies dan voor proteïne drank als aanvulling op je voeding. Je zult merken dat je sneller herstelt en minder last hebt van spierpijn na het sporten of werken.

Proteïne drank als hulp bij afvallen

Proteïnedrankjes helpen je bij het afvallen. Maar hoe werkt dat dan precies? Allereerst geven eiwitrijke drankjes je sneller een vol gevoel. Zo eet je vanzelf minder en heb je minder trek in zoetigheid en andere ongezonde alternatieven. Ook zorgen eiwitten, zoals hierboven al besproken, voor een sneller spierherstel, maar ook voor opbouw van spierweefsel. En meer spieren betekent een hogere vetverbranding, óók in rust! Op deze manier zijn proteïnedranken een hele goede stimulans voor het verhogen van je metabolisme.

Proteïne drank kopen

Wij bieden de goedkoopste proteïne shakes, -drankjes en -smoothies aan voor elk moment van de dag. Bestel gemakkelijk en snel via onze webshop. Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »